Benim ilk muayenede sezeryan daha uygun normale başlayıp yarıda sezeryana dönebilirsin ama haftaya kontrolde karar veririz dedi neyse kontrolde siz normalde kararlıysanız bekleyelim dedi ertesi gün sancım başladı gündüz eşimle akşam sekizde gittik sonda eve geldik 10 da tekrar gittik sancım vardı tekrar eve geçtim hastanede beklemek istemedim gece ikiye kasar baya sancım oldu belli yani doğum başlamış hastaneye gittik kendi doktorum yok son haftalar kadına gıcık olmuştum kontrole gelen doktor içime sindi o an kontroller yapıldı ve sezeryan olması gerek dedi hiç diretmedim ben elimden geleni yaptım kötü Bir doğum anım olsun istemedim tok gittiğim için genel anestezi uygun dediler doğuma alındım ve hiç bir sorun yaşamadım çok şükür sütüm hemen geldi aynı gün ayaktaydım ve bir gece kalıp ertesi gün evime geçtim işlerimi kendim yaptım kilomu hemen verdim bebekte bir sıkıntı olmadı süreç size göre değişiyor bence kendinizi motive edin doğum sizi bebeğinşze kavuşturacak eylem şekli fark etmiyor