SaadetBayrak
17 haftalık hamişler nasıl gidiyor ben çok hissediyorum bu aralar özellikle meyve yedikten sonra 🙈 cinsiyetimize de bi erkek dediler şimdi kız bakalm by hafta bi daha gidicem inşallh gösterir😊
GokcenToruntay
Bende 17 haftalığım ama hissetmiyorum henüz yani hissetsem bile o mu anlayamıyorum galiba ilk olduğu İçin. Geçen gün çikolatalı puding yedim ve böyle istemeden gaz yaparsın balon gibi karnından çıkar ya öyle bir şey oldu bu Bebek mi ☺️?
SaadetBayrak
Bakık oynuyo gibi içimde canm bende tam anlamıyla anlatamıyorum o hareketi🙈 benm ikinci gebeliğim oyuzden olabilir
Esra___
Ben de 16.haftadayım böyle seyirme gibi baloncuk gibi kasıklarımda hissediyorum önceden böyle bişey farketmiyordum bebeğimdir diye düşünüyorum 😍
Maviss
Evet tatlım bende bugün 18 haftaligiz oyuzden rahat hissediyorum👶💕
TBBeYzaBT
Ay ben 16.haftamdamdayım ve galiba çok heyecan yapıyırum, biran önce hissetmek istiyorum, bi yandan da korkuyorum, çünkü daha dün karnımın içinden bişey kayar gibi oldugnu hissettim ve o kadr heycnlandm ki elim ayagmdan derman gitti oldgm yere oturuverdm, sonra bida hissetmedm ilk defa öle oldu, kalp atışım bile degişti ilk gebeligim, ne hissedecegmi bilmeyince bi hayli heyecanlı oluyor