Mdnyldz Daniellaa olmazmi🥺 bel sırt ağrısı özellikle fazla ayakta kalınca ve geceleri yattığımda buyumakta zorlanıyorum ☹️
Lifebaby Daniellaa hemde çok fena 19haftalik hamileyim bu hafta karnım belli olmaya başladı ve yine bu hafta feci bir bel agrisi var nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Daniellaa Mdnyldz ama ben ayakta kalkmıyorum fazla işim oturarak olduğu için aslında sürekli oturuyorum
Mdnyldz Daniellaa 22 haftalık , her şekilde ağrıyor cok otursan ağırr ayakta kalsan agirir yatsan agirir😀 pozisyon değiştirmekten deliksiz uyku nasıl biseydi unuttum. Sağlıkla doğsunlar da bunlar tatlı halsizlikler🤗
Ozlemyeni Lifebaby magnezyumdan mi oluyomus ya.bana vermeyelim dedi.agrilari komple keser bi sorun olursa anlayamayiz dedi.🤦♀️ Her doktorun yontemi farkli heralde.
Ozlemyeni Lifebaby ben kabizmiyim anlayamiyorum.iki gun cok gaz oluyo agri oluyo. Ama 3.gun cok rahatim
Lifebaby Ozlemyeni yok ya tamamen kesmiyor agrilari öyle birsey olsa doktorlar yazmaz çoğu hamileler kullanıyor
Sevmmmm Daniellaa oo hem de nasıl 😑 bugün birkaç saattir belim ağrıyor üstelik hiçbir iş yapmadım resmen 🤦♀️
Ozlemyeni Lifebaby yok o kadar uzun sure hic olmadi. Bide benim karnim buyu 14.hafta hamile oldugum belli oluyo evde karnima bakinca.gaz olabilir mi