Melekmfgny Merhabalar anneler 13 haftalık gebeyim cinsiyetleri ne zaman öğrendiniz ben haftaya gitmek istiyorum cinsiyet için sizce erken mi 🥰
Seftali1 Doktordan doktora fark var bazı doktorlar 10. Haftada söylüyor bazıları 16da net söylüyo benim doktorum 16. Haftadan önce söylemiyor
Zeynepvesina Melekmfgny 15 haftalıkken %90 erkek dedi. Kızımda 13 haftalıkken kıza benziyo demişti ama 20.haftaya kadar emin olamamıştı 😅 bebeğin pozisyonuna göre değişir. Şans yani :)
Maria9 Haftada erkek olduğunu öğrendim tabiki bebeğin de uygun pozisyonuyla. Zaten bebek erkekse, pozisyonu uygunsa, ve doktorun ultrasonu iyiyse mutlaka net oluyor ama kız bebekte 16. Haftaya kadar bekliyorlar daha net gözüksün yanılma payı olmasın diye öğrendiğimde kesin mi diye de sordum doktora kaç kez cunku ihtimaller üzerine sevinmek istemem bi tanıdığıma bacak arasını göstermeyince kemik yapısı orası burası erkeğe benziyor demiş doktor öbür kontrolünde kız olduğu ortaya çıkınca ortalığı ayağa kaldırmış bide gidip aldığı erkek şeylerini hep çöpe atmış böyle risklere gerek yok ihtimal değil kesin konuşsun doktorunuz söyleyin 😄