Gulsen4224 Hllpmk ewt cnm ben yaptım ama baya zorlu oldu kesili yada yırtıkla atlatıyorsun yaparsın ama dediğim gibi olur kesi atıldı bana 15 dikişle atlattım bebek çıkamadı alamadılar bir türlü doktor da kesi ile halletti🌸
Sezensu Hllpmk Yapanları duymuştum ama neden yaptıklarına anlam verememiştim bebeği vakumla aldıktan sonra 30 dikiş atıldıktan sonra ne anlamı kaldı riske atmaya
Gizem_ar İllaki vardır burda okumuştum yapan ama zorlu bi doğum olmuş şahsen ben çok istiyorum normal doğumu dün çatı muayenesi oldum müsait demese hiç düşünmezdim bebeği riske atmazdım Allah korusun kolu falan omzu takılabiliyomış öyle hikayeleri de okudum burda yani 🤷🏼♀️
Gulsen4224 Gizem_ar ewt bende okumuştum kolunun çıkması gibi rabbim yar ve yardımcımız olsun kolaylık versin inşallah 🤲🏻🌹
Hllpmk Ysmmmnn evet benimde üstten hafif basık dedi doktorum bebek kendini güçle itebilirse sende ağrı eşiğin dayanabilirse yapabilirsin dedi ama riskten dokayı da korkuyorum açıkcası. Sizin doğumunuz nasıl geçti peki biraz anlatabilirmisiniz
Hllpmk Ysmmmnn cevapladığınız için teşekkür ederim. Doğum süreciniz nasıl geçti peki? Ben hep normal istiyodum sezeryan riski denince psikolojik olarak çok etkilendim. Biraz sürecinizi anlatabilirmisiniz
Ysmmmnn Hllpmk zorlayan kısım sancı oldu oda bebek doğana kadar doğduktan sonra sancı falan kalmıyor Sezeryandanda korkmamalısın sonuçta ikiside doğum şekli herkeste aynısı olmuyo biri öok sıkıntı çekerken biri hemen ayaklanıyo sadece bünye meselesi hayrlı doğumlar olsun
Hllpmk Gulsen4224 maşallah atlatmışsınız. Dikişlerle birlikte toparlanmanız ne kadar sürdü peki. Bi de size sadece çatı darlığı mı demişti doktorunuz ne demişti
Gulsen4224 Hllpmk ewt atlattım cnm 15,20 gün sonrası topladım dikişlerim ile felan doğum anında dedi doktor catın dar sezeryana alacağız diye ben istemedim kesi attı 10 saniye sonra bebeğim kucagımdaydı şimdi ikinciye hamileyim aynısı olur mu diye düşünüyorum 🤷🏻♀️🙄
Hllpmk Gulsen4224 2. Doğumunuz inşallah çok rahat geçer. Peki doğum anından önce çatı muayenesi yapmışmıydı doktorunuz
Gulsen4224 Hllpmk cnm ben özele gidiyordum doğum için devlete mecbur kaldım bi anda oldu gittim muayene olmamıştım hiç oraya doğumda anladı oradaki doktor da
nev_hena 15-20 gün son bol kesiyle atlatacaksam sezaryeni tercih ederim gibi geliyor. Hiç değilse bebeği riske atmamış olurum. Haftaya ben de çatı muayenesine gireceğim, dar derse banka sezaryen.