GizemDlv Merhaba herkese, Bebislerimiz icin hepimizin onceligi tabiki saglikli olmalaridir.Ama su cinsiyet meseleside inanilmaz bir merak konusu☺️ 11+5 ve yarin doktor randevum var bu haftarda doktorundan tahmin alanlar varmi merak ettim🙄
dlnyny GizemDlv 13.haftamızda tahmin istediğimde doktorum kızmıştı şuan küçük diye hele de kemik gelişimine göre cinsiyet tahmini diye bir saçmalık yoktur demişti devlete gidiyorum şimdilik devlette daha geç söylüyorlar tabi bu yüzden de olabilir bizde çok merak ediyoruz🥰
Sadis Valla masallah benımkı 12+3te %90 erkek dedı cok mutlu oldum ruyamın cıkmasına anneler hissedermiş sen ne hıssedıyosun
GizemDlv Sadis ne guzel kisa bi zamanda ogrenmissiniz😊 saglikla kucaginiza alin insallah. Ilk ogrendigimde kiz gibi geldi sonra ne oldu bilmiyorum erkekte aklima girdi ve suan hic bi tahminim yok. 🤣
Sadis GizemDlv rabbim seninde gölüne göre versin inşallah ❤️ valla ilk aklına ne geliyorsa odur bence kısmet nasıp yıne
Senmerve Hafta belli oluyor ben ohlumun cinsiyetini 16 da ögrenmiştim ama inanmıyordum en net 18 de oluyor demişti kendi doktorum 1 cinsiyet öğrenmek için 3 doktor gezdim
Burcudan Bizimkide erkek tahmin etti burda ultrason fotoğraflarına bakıp tahmin yürüten Biri var ona attım kız dedi rüyamda kızda görüyprm erkekte ama ögrendigimden beri erkek olucak gibi bir his var bakalım sağlıklı olsunda inşallah 🙏🏻
Burcudan Seftali1 tabiki öyle herkes sorunca doktorda tahmin söyleyince öyle attm bakm ne dicek diye 😂
Burcudan Seftali1 banada söyledi sayılmaz benziyo dedi ama net birdahaki ay söyleyebilirim dedi o yüzden hala belli degil 😂