Sule00 Ebruseyda canım normalde ben bu videoya bakarak yaptım ama tersime geldiği için ilmeği sola çevirerek değil sağa çevirerek ördüm böyle oldu😅
yavrugeyikinannesi melmural Ben instagramdan yaptırdım babyyknitting sayfasından. Bugün geldi çok güzel yumuşacık. İlk başta kendim yapacaktım sonra dedim ki 70 TL ipe vereceğim zaten. 105 TL’ye aldım😍 Resim nasıl ekleyeceğim🙈
Haticearen melmural ben yaptım canım çok kolay yapması 2 adet yaptım.bencr sende yapabilirsin çok.kolay ve basit şık da oluyor
melmural @yavrugeyikinannesi hızlı resime Gir canım orda resim yükle diyor sonra alttaki linki kopyala paylaş
bebisini-bekliyor melmural bende bugun 6 tane battaniye için 2 tane yelek için ip sipariş ettim örme işi olsa hayatta yapamam zincir bile cekemiyorum denicem bakalım umarım olur yoksa ipler elimde patlıcak 😅🙈
Raziyee instagramda @hobiraz sayfasında farklı modeller mevcut oradan sipariş verebilirsiniz hemde fiyatında uygun
Mlttpl melmural Bende YouTube’dan izleyerek yaptım ve basit bence yapılışı ben bile yapabildiysem herkes yapar 😂
bebisini-bekliyor Mlttpl cok guzel olmıs rengi de cok tatlı benimde ipler gelince başlicam umarım yapabilirim 😌
Mlttpl bebisini-bekliyor eminim yaparsınız boşu boşuna 160 TL vermeye gerek yok hemde sizin eliniz değmiş oluyor ❣️
Gamzegs Okadar kolayki ben ilmek nedir bilmezken yaptıysam herkes yapar youtube dan bakarak yaptım kendi elimle bebeğime el emeğim olsun diye giriştim 1günde bitti canım 5ipten 90*90 çıktı benim