tosbiginannesii Ben kendime daha yeni yaptım isterseniz sipariş alabilirim😊 [url=https://hizliresim.com/TsLGWk][img]https://i.hizliresim.com/TsLGWk.jpg[/img][/url]
Bgm_61 melmural Ben küçükten de yaptım büyükten de küçük olanlar daha kip duruyo bilginize. Büyük olan daha gevşek oldu ama yinede çok güzel.
paradiseeeeee melmural valla annem yapmış eliyle enfes olmuş oda yutup dan baka baka yapmış masada yapılıyormuş ama çok şık battaniye
Minik-anne-12 melmural çok kolay canım bende yaptım kendime bide arkadaşıma yaptım 2 tane vidyo izleyerek yapabilirsin 🙂
Adosum_34 Basakgul kendim yaptım maliyeti bana 60 tlye mal oldu 6 yumak ip aldım ama yanılmıyorsam iplerine zam geldi gün içerisinde hemen bitiyor bile
Basakgul Adosum_34 Teşekkür ederim güzel günlerde kullansın bebeğiniz 😍 asıl öğrenmek istediğim battaniyenin boyutu ne kadar oldu acaba yoksa standart mi
Boncukbeyinannesi melmural ay bence satın almayın çok basit yapmasi 1 bilemediniz 2 günde yaparsınız kendiniz
Duru40 melmural canim cok kolay ben bir gunde yaptim bitirdim hic orgu bilmedigim halde fakat kendin bilirsin ipin dokusu cok yumusak hafif süs gibi bisey oluyor
Adosum_34 Basakgul boyutu cm olarak bilmiyorum ama dısarda satılan kalın battaniyeler varya onların boyutunda oldu yani bebek onu 2 yasına kadar kullanabilir
Dilarraa melmural çok kolay ben ördüm 2 farklı model 2 saat dinlene dinlene bir bebek battaniyesi bitiyor dışarda 100 liradan başlıyor ama kendin yaparsan 70-75 lira felan tutuyor
NesssE Dilarraa biliyor muydunuz yoksa youtbdan öı baktınız ben hiç anlamam ama kendim bşeyler yapmak istedim. Link atabilir misiniz youtbdan baktıysanız zahmet olmazsa :)
NesssE Mom8899 çok teşekkür ederim Pazartesi ilk işim ip almak olacak yapamazsam bi yapan bulurum heralde 😅
Mom8899 NesssE Yaparsınız ☺️ Asla beceremem diyodum, videoları izledikten sonra bi cesaret geldi iki tane battaniye bi de yastık yaptım hatta 😅
Eegurefeoglu melmural ben bir kaç tane yaptım puffy gibi farklı iplerden de yumuşacık battaniyeler yapıyorum puffy aşırı basit ama kendiniz de yapabilirsiniz azıcık eliniz yatkınsa
Eegurefeoglu NesssE alize puffy düz renkli olanlar alize puffy color çok renkli olan ipleri alize puffy fine de büyük yumaklı olanlar :)