melmural Sevgili anneler 😍 Alize puffy battaniye satan bir sayfa var mı bildiğiniz 🙏🏻❤️ Ya da yaptınız mı elinizde kolay mı yapabilir miyim 😍🙏🏻
Elifyali melmural çok kolay yapimi yotubeda videolara bakarak yapilablr… Bize sagolsn bir arkadsm yapti… O da sats yapiyor ama sayfası yok
Makbule05 melmural instagramda bebeko battaniye ,bbattaniye diye aratın ,arakadaşım yapıyor istediğin renk modelde ,beşik kenarlığı falan da yapıyor bi bakabilirsiniz
Adosum_34 melmural bence hiç sipariş vermeyin okadar kolay bi örgğ ki kendiniz bile yapabilirsinşz ben cab sıkıntısına aldım hamile bile degildim YouTube baktım 6 yumak ip gitti 60 tl para verdim 150 den asagı yapmıyolar
Oykuaygun melmural yapımı çok kolay. Eline ip bile almayan kuzenim yapmaya başladı 😁😁sen de yaparsın bence
Adosum_34 Beyazmelekkk istanbul şirinevlerde özkayalar dan aldım ama geçen sene aldım zam gelmişte olabilir
FatRam_1703 melmural Ben kendim yaptım iki günde bitirdim çok kolay yaptıktan sonra satilanlarin fiyatını sordum 200 lira falan dediler ben ip aldım sadece 75 TL falan tuttu 6 ip gitti sadece çok kolay YouTube dan bakarak yapmıştım bence sende yapabilirsin🤗
Derinin-annesi melmural benım kv iki günde yapıyor valla cok kolay diyor ama ben pel sevmıyorum ugrasmayı sıfır yetenek 🙈
BegumIscanTunc melmural Ben aldım 90×90 130 TL idi 100×100 160 TL idi Instagram’dan aldım. https://instagram.com/puffybulut?igshid=1xmh8z0b5raav
FatRam_1703 Bernahasan İpcilerde satılıyor bizim.burada çeşitli ip satan yer var ben oradan almıştım.
bebiskosmom melmural ben de yapıyorum şuanda çok kolay. Youtubede yaz detaylı anlatıyorlar. Yumuşacık oluyor
bgmtnk İp satan tuhafiyecilerden 5 top ip alıp yaptım ben. Zincir çekmeyi bile bilmiyordum 🙈🙈 YouTube da bir sürü video var açıp kolayca kendiniz yapabilirsiniz bence 😍
Mom_teacher melmural çok kolay, kendiniz 1günde bitirirsiniz youtube da videolar var ben onlara bakarak yaptım, hazır alıp bisürü para vermeye gerek yok