aytn123 Bende 11+4 um ama şuanda baş ağrım yok 1 2 hafta önce baya ağır geçiyordu tansiyonum yükselmiş sonra dikkat ettim düzeldi bi tansiyonunuza da baktirabilirsiniz. Inşallah geçer geçmiş olsun hepinize
selinberk Busra3509 19 haftalığım ben de ,benimde başım ağrıyor 1-2 haftadır.Vücudun hormon dengesi değiştiği için diyorlar canım,sıkıntı yoktur inşallah
Lulemom Esrasrgzl aynen bende 11+3 deyim şuan. Hormonlarda yine bi oynaklık var sanırım ondan oluyo 😄
aytn123 Esrasrgzl midem çok bulandigi için tuzlu yiyecekler iyi geliyordu bende baya tuzlu yiyordum tuzu azalttım ondan sonra düzeldi şükür birde şu çok içemiyorum mide bulantisindan zorla içmeye çalıştım oda biraz iyi geldi
Mnns1 Esrasrgzl progesteron falan iciyo musun canim oda baş ağrısı yapiyo ama çok şiddetli agrım varsa parol içebilirsin . Ben baş ağrısından dolayı hergun açıldı serum aliyorum
hilosss07 Esrasrgzl bende 11 haftalık gebeyim 9 uncu hafta sonunda bi başladı dur durak bilmiyor ağlamak istiyorum ağlayınca daha çok ağrıyor. Damarlar genişlediği için ağrıyor 😔
Esrasrgzl hilosss07 benim önceden de agrirdi ama gamile kalinca gecmisti simdi 2 gundur tekrar basladi😐
damlaozsoy Esrasrgzl 3 ay bitene kadar sabahtan akşama baş ağrısı çekmiştim🙁şükür bitti☺️ bu mentol taşı baya rahatlatıyor denemeni tavsiye ederim, alnımdan şakaklarıma falan sürünce baya rahatlatıyordu
dthealthy Esrasrgzl normal canım benim de olmuştu banu çiftçi de videoda öyle diyordu baş ağrısı olabilir hatta bi ara parol attım geçti ama çok atmadım
damlaozsoy Esrasrgzl evet ben artık bunalınca doktoruma sormuştum çok normalmiş☺️ Tansiyonunu takip et belki düşüyorsa o da ağrı yapıyor