[silindi] Rabiss2 49 kiloydum şuan 64 kiloyum 🥴 Şiştikçe şiştim. 38+3 teyim. Ama zayıf olduğumdan galiba sadece karnım büyüdü 😂❤️
Candan1985 Nisnisa canım bende 58 le kaldım 60 oldum 13 hafta dr ıyı gıttıgımızı soyledı onlıne dıyete gıdıyorum bakalım hayırlısı olsun
Yesilay Neslihanaras kizlr bn gebe kalmadan once kornizon iglenri kullndim ve antibiyotik 4 tane fitik tedavisi goruyordum 83 kilodn 97 oldum ve hamile kaldim ustune sok yaşadım suan 22 haftaya girdim ve ayni kiloyla devam ediyorum yedigim igenelern odemini ancak atiyorum vucutttan kilo almiyorum vucut kilom gdiyor bebek aliyor ve bn kalibli biriyim aldigimda verdigimde hic belli olmadi doktorumda norml gdiyorsun boyle devam🤣🤣🤣😍
Nuruminci Rabiss2 63 kıloyla hamıle kaldım. 85 kıloyla doğuma girdim suan 60 kıloyum 5 aydır doğum yaptım
Arnisa KayBus canım minyon tipli olduğum için bu kilo bana oldukça fazla. Top gibi yuvarlanıyorum resmen. Ah boyum uzun olsaydı ozaman sıkıntı olmazdı bu kilo. Sağlık olsun aldığımız gibi vereceğiz inşallah. Hamile olupta kilo almayan hatta zayıflayan insanlar bana tuhaf geliyor bence mümkünü yok kilo almamanın. Önemli olan bebeğimizin sağlıklı olması. Emzirirken zayıflarız 🙏🏻
Nur8690 Gamzegnc aynı kilo ile hamile kaldım bende. Siz nelere dikkat ettiniz. Az kilo almışsınız ne güzel