Nuruminci Ylzozprn ekmeği tamamen kestim bol bol su içtim emzıriyorum birde… Spor falan yapmadım doğumdan hemen sonra korse tayt kullandım terletti baya benı
neseinan Hmeyyyra 15. haftadayım bir haftadır biraz daha iyiyim yemek yiyebiliyorum en azından doya doya su içiyorum yeter
Kbrurkn1 Meryemkale yaaa ben mide bulantısı yüzünden tatlı hiç yiyemiyorum ama ona rağmen kilo alıyorum 5 kilo çok mu 23 haftaya
Meryemkale Kbrurkn1 takriben her ay 1 kilo almışsın gayet normal bence ama tıp mezunu değilim doktorun en doğru yönlendirmeyi yapıcaktır
Burcag Sermec27 yaaa 🙈🙈 şu an gözüm korkmadı değil yanii bu saatten sonra 17 kilo alacağımı hiç hayal edemiyorum dogrusu 😂😂
Hypatia Duygu29 merhaba,kiloları son zamanlarda mı daha çok aldınız peki,30dan sonra hızlı alırsın diyolar,korkuyorum valla🤦♀️
Duygu29 Hypatia yok 17 haftaya kadar 75 ledim hic almamıstım kusma falan olmadıgı icin vermede olmadı hic 😊20 haftada 77 olmustum 25 haftada 82 dim 28 haftada 82 32 haftada 89 dum 35 de 91 olmusum😊
Mlygkmngl Cigdemss aslında hiçbir şey yapmadım ilk 4.5ay hep mide bulantısı ve kusma ile geçti bu aralar da mide yanmasından dolayı pek istiham kalmadı ve bazen hala çıkartıyorum yani sanırım biraz bulantilar ve yanmalar zorladığı için pek kilo almadim herhalde
Hypatia Duygu29 oyyy,ay bende 28e kadar 14 kilo almıştım,bu haftayı sabit kiloyla geçirmeyi başardım şükür,93üz şimdi,29.haftadayız,korkuyorum valla 100 olacam diye 🤦♀️
Anilcan sedardahuseyin 64le hamile kaldim 5 aya kadar 54 dusdum ve suan 32 haftaligim 66kilodayim degisik bisey oldu benimki