Kbrurkn1 Meryemkale bende 48 kaldım ilk 3 ay hiç kilo almadım 23 haftadayım 5 kilo aldım çok mu hızlı kilo alıyoruz acaba 🤨
Meryemkale Kbrurkn1 bugün kontrolde üst sınırda gidiyoruz dedi karbonhidratı kesmemeiz lazım dedi ama 🤷♀️🤦♀️ şeker yüklemesi yapıcaz bakalım🥴🥴
TeoMom Littlespy bende 93 kiloyla hamile kaldım bana da doktor 16. Haftaya kadar 7-8 kilo ver dedi ama nerede üzerine 2 kilo aldım hatta şimdi 14. Haftadayım aldığım kiloları vermeye çalışıyorum🙈
Burcag Sermec27 ne güzel :)) bende 47 ile kaldım 15 bitti daha tık yok aynıyım bebek iyiymiş ama bende ömrümde hiç 50 kilo olmamıs ben tartıda biraz aldıgımı görmek istiyorm 😂
Sermec27 Burcag görürsünüz ilk oğlumda 16 haftaya kadar hiç almadım ama 16 dan sonra tam 17 kılo aldım bunda biraz daha dikkat ediyorum ama 17 ye kadar 3 kılo almışım 🤭
Burcag Sermec27 yaaa 🙈🙈 şu an gözüm korkmadı değil yanii bu saatten sonra 17 kilo alacağımı hiç hayal edemiyorum dogrusu 😂😂
Brcburcu Birgul baştan beri hergun 1 saat en az yürüyoruz hiç ara vermeden ama hala doğum pozisyonu alamadı kızım benim de😢 ters 36+2 yüz ama bekliyoruz