Fatos-90 Evinn beni doktorum çok korkuttu daha 6 haftalıktım. Diyetisyene falan yönlendirdi 🙄 moralim bozuldu hemen doktorumu değiştirdim🤭
Zeynepsb Fatos-90 aynen az yemeliymişim şekerden pasta hamur pirinc patatestende uzak duracakmişim :(
Melek_55 Fatma_7 allah hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisi önemli değil 🙏🙏🙏
Fatos-90 Zeynepsb bana yeni doktorum ye dedi zaten zayıfmışsın dedi. Değerlerim de normal çıkınca kendini strese sokma dedi. İlerleyen zamanda göreceğiz bakalım
Mucizebebegimm123 Rabiss2 65 kiloyla hamile kaldim sonra 58 kilo oldum simdi 71 kiloyum. Kaç kilo almış oluyorum. Hamile kaldigim kilodan mi hesaplıyoruz. Yoksa 58 denmi hesaplamam lazım
ilayinannesi KubraAydin bence ilerleyen günlerde tekrar yaptırın çünkü benim de 30 çıkmıştı ilk yaptırdığımda şuan bişey diyemeyiz demişti ebe. Sonra bikez daha gittim yükseldi mi diye baktılar
Busbus2020 KubraAydin canım bi 10 gün sonra tekrardan baktır genelde günde iki kat artarak gidiyor beta değerin eğer gebeysen