siractuba Seda_nrr oglumdada fazla almadim son aylarda aldim biraz istah kapanmasi biraz bunye diyeyim 😊
ylzceki 48 kiloyla hamile kaldım biraz zorlu bir süreç geçirdim iştahım olmadı o arada aldıysam da verip aynı kiloya düştüm sanırım. 17 haftalık hamileyim aynı kilodayım. Bebek için herhangi bir sıkıntı vs yok ama çok şükür şimdilik her şey yolunda 🥰
Fatmaliakburak26 remkocc evet ya bnde ondan korkuyorum da bana sımdı bebek kılo almıyo gıbı gelıyo ama son aylarda cok alıcak o bebek dıyolar
remkocc Fatmaliakburak26 öyle son zamanlar aliyo zaten ama bebek kilo aldın diye de çok yeme onunla hiç alakası yok sağlıklı beslenince alıyor zaten
Hypatia Duygu29 merhaba,kiloları son zamanlarda mı daha çok aldınız peki,30dan sonra hızlı alırsın diyolar,korkuyorum valla🤦♀️
denizinannesi_ Rabiss2 bu kilo konusunda bebeğin ayrı annnenin kilosu ayrı hesaplansa daha iyi olmaz mı ki yaaa 🙈🙈🙈 onunda belirli bi kilosu var göğüslerdi rahimdi plesanta ağırlığıydı fln hepsi bir kiloymuş gibi görünüyor hep ben onları düştükten sonra hesaplıyorum hehegh🙈🙈🥰🥰 hem biraz moral oluyo çok kilo almadım diye motive ediyorum kendimi 🙈🙈🤣🤣
Aloneanqel YagmurEmrah35 diyet 🙈🙏🏻🙏🏻 Hamurişi bakliyat kesinlikle yemedim. Kepekli ekmekten avuç içi kadar ya yedim ya yemedim. Patates , hazır gıdalar, çikolata kesinlikle yemedim 🙏🏻🙈🙈😊
Gamzeakd Zerrinatila bende çok hızlı almışım öyle diyor doktorum ama ne yapayım normal yiyiyorum aslında meyve çok yeme dedi günde 1 tane ye dedi 😢😢
MyPrncssArwen Rabiss2 Ben 66 ile hamile kaldım 8.ayimdayim şuan 71.5 kiloyum 5.5 kilo aldım toplam bakalm doğumu kaç kiloyla göreceğim 😌😍
KayBus Arnisa ayy ben arkadaşımla aynı zamanda hamile kaldım aramızda 1 hafta var. O 1 kilo aldı. Anlamıyorum yiyor da yani bünye meselesi biraz canım benim içtiğim su yarardı gebe değilken şimdi aldığım nefes kilo olarak dönüyor 😀
Stigmata 62 ile kaldim, 59 a düştüm 16 hafta hiç almadım son iki ayda 8 kilo birden aldım şu an 26 hafta bitti 70 kiloyum🤷♀️😅