Seda_nrr siractuba diyetmi yaptınız yoksa iştahmı kapandı gebelikten Tuba hanım :) bende 80 kg ile hamile kaldım daha yeniyiz ama diyetisyene başlamayı düşünüyorum kiloyu çok almamam lazım malum 🙈🙈
siractuba Seda_nrr oglumdada fazla almadim son aylarda aldim biraz istah kapanmasi biraz bunye diyeyim 😊
Seda_nrr glshyldrmmm18 aynıyız 😢 bizde 6 haftalık 🙈 8 kilodan fazla kilo alma şansımız yok galiba üstü olursa doğum zorluyormuş uzmanlara göre 🤯şimdilik bende iştah eksikliği var inşaAllah sonradan iştahım açılmaz sizde nasıl durumlar ☺️
E_m_l Rabiss2 60 ile hamile kaldim 14+4 ve 4 kilo aldım ama 8 haftadir hiç degğişmedi ilk haftalr hizli adim oyle kaldi
HaticeeKubraa 41 kiloydum hamileliğimi öğrendiğimde Şuan 18. haftada 46 kiloyum . Yıllardır kilo almaya çalışıyordum o yüzden aldıkça çok mutlu oluyorum inşallah daha da alırım 🌸
1Anne2Bebek1Kopek Rabiss2 52 kiloyla hamile kaldım. 9. Haftamdayım daha almamışım. İlk hamileliğim de 55 le. Hamile. Kalmıştım 67 kiloyla doğurdum 38. Hafta da normal dogum
Besolaraa Rabiss2 75 ile hamile kaldım ilk 5 kilo verdim şimdi 29 haftalığım 90 kiloyum son aylar nasıl olduğunu anlamadan hızlı kilo aldım 😅