HHA 63 kilo ile hamile kaldım 8. haftaya girdik şükür🤲🏻🤰🏻🐣 65 kilo oldum 2 kilocuk😊 doktorum çok almak yok dedi galiba bendeki potansiyeli gördü🤣doğuma kadar Allah kerim yeterki sağlıklı olsun güzel yavrularımız🤲🏻💜
Seda_nrr glshyldrmmm18 aynıyız 😢 bizde 6 haftalık 🙈 8 kilodan fazla kilo alma şansımız yok galiba üstü olursa doğum zorluyormuş uzmanlara göre 🤯şimdilik bende iştah eksikliği var inşaAllah sonradan iştahım açılmaz sizde nasıl durumlar ☺️
SERNUR Rabiss2 46 ile hamile kaldım 60şım 2 hafta oldu tartılmıyorum artık tartıya çıkmaya korkuyorum 😅
Yasinimmm 45 ile hamile kaldım şimdi baya kilo aldım gibi geliyor kontrole gidince tartılcam inşallah
Pkzctz Rabiss2 67.50 la hamile kaldım 25+1 günlük hamileyim 7 kilo aldım da boyum 1.68 doktorum az ye dedi benim gibi olanlar var mı?
Aynur-13 Kubrakorkut bende suda zorlanıyorum midem bulanıyor ama içmek için kendimi zorluyorum soda içiyorum bitane ya da iki günde bir belki midenizi rahatlatır tabi önce doktorunuza danışın ❤️❤️
Kubrakorkut Aynur-13 doktoruma sormadım ama içiyorum arada yoksa çok kötü oluyorum limon yiyorum oda biraz geçiriyor sonra geri başlıyor teşekkür ederim ilginiz için ❤️🌺❤️