Rabiss2 Duruaslan inşallah hayırlisi olur hakkında kuzum normal doğumda verirsin kiloları sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🤗
Minik1portakal sedardahuseyin bende 57 ile hamile kaldım 23. Haftadayım 1,5 kilo almışım. Sen kaçıncı haftandasın canım ☺️ Kilonun önemi yok tabi sağlıkla gelsinler bebişler de 😍❤️
Anilcan sedardahuseyin 64le hamile kaldim 5 aya kadar 54 dusdum ve suan 32 haftaligim 66kilodayim degisik bisey oldu benimki
Kubrakorkut Aynur-13 aynen bende on haftalık oldu hatta on bir halka aynıyım 51 yemek de yiyemiyorum geçer mi acaba bu günler 😔
zynpcknn Aynur-13 cnm bnde 50 kg hamile kaldm 16 17.haftamdn sonra kg aldm şuan 24.haftmdym toplam 10 kg almışım
Burcag Sermec27 ne güzel :)) bende 47 ile kaldım 15 bitti daha tık yok aynıyım bebek iyiymiş ama bende ömrümde hiç 50 kilo olmamıs ben tartıda biraz aldıgımı görmek istiyorm 😂
Eegurefeoglu Soe ben de 60.50yle hamile kaldım şuan 13+5iz ama 8. Haftama doğru 66 olmuştum hala sabit gidiyor
E-K-D Meryemkale doktorunuz daha almayın falan dedi mi bende 47 ile hamile kaldım şuan 30 haftalığız 56 kiloyum doktor senin daha almana gerek yok bebek alsa yeter oda gayet iyi alıyor dedi 😀 onun kilosu artınca bana yansımıyor mu onu da bilemedim nasıl oluyor
Kbrurkn1 Meryemkale bende 48 kaldım ilk 3 ay hiç kilo almadım 23 haftadayım 5 kilo aldım çok mu hızlı kilo alıyoruz acaba 🤨
Halise2121 Ben hiç almiyorum 🤭sadece göbek var ortada 59 hamile kaldım 23haftaligim ve halen 59 kiloyum 🌸
Littlespy 83 kiloyla hamile kaldım 🤦🏻♀️ 17.haftaya kadar 4 kilo verme hedefi verildi doktorum tarafından 😬