Mnevvr53 Busra34ybg birsey daha sorucam ayrintili usg bakan doktor kendimi diyo sizmi soruyorsunuz ben ilk gebeligimdede ayrintili olmustum ama cinsiyet ogrenildigini bilmiyordum simdi ogrendim .
Mnevvr53 Kdrkyuzma diger anneye de sordum sizede sorim bir cevap vermedi henuz ayrintili usg bakan doktor kendimi diyo sizmi soruyorsunuz ben ilk gebeligimdede ayrintili olmustum ama cinsiyet ogrenildigini bilmiyordum simdi ogrendim
Busra34ybg Mnevvr53 kendi söylüyor canım hatta rapor yazdı bana 2 sayfalık bütün hersey orda yazıyordu
Kdrkyuzma Mnevvr53 kendi söylüyor ama emin olamamıştı hiçbir bilgi de vermemişti bebeğe daair inş.Allah bilinçli doktorlarla karsilastirsin
Busra34ybg Mnevvr53 sor canım ama söylemesi lazım sonuçta rapor yazmıyorlar yanında asistanı vardı doktor söylüyordu o yazıyordu bende herseyi duydum o sıra zaten bir sürü soru sordum 😂
Mnevvr53 Busra34ybg pazartesi gunu randevu alcam peki sey sorcam kac haftalikken randevu aldiniz ne zaman gittiniz randevuye Ben unuttum
Mnevvr53 Busra34ybg ayrintili ultrasyona yarin gitcem ne yediniz giderken cikolata olarak oynamasi icin
Busra34ybg Mnevvr53 canım 16. Haftada randevu aldım 20. Hafta için önceden almak gerekiyormuş doktorum yönlendirdi beni