Dudumrtk Arkadaşlar nişanım geldi sanırım merak ettiğim şey nişan gelmesinde rahim ağzı yumuşaması ya da açıklık oluyor mu çünkü henüz açılma ve rahimde yumuşama yok demişti doktorumuz
Gizoos Dudumrtk canım ben şuan 28 haftalığım 27 haftamda geldi nişanım bir parça sonrasında doktora gittim hemen yumuşama olduğunu 1 parmakta açılmam olduğunu söyledi 1 hafta yattım evde şok şükür açılma büyümedi ağrım sancım yok. Doktorun elle muayene yaptımı.
Mumsyyy Dudumrtk bana doktorum nisanin suyun veya ritmik sancin gelirse evde bekleme hemen hastaneye gel dedi bi danisin doktorunuza
Sevgiinur Dudumrtk ya bende o kadar çok istiyorum ki doğum belirtilerimi yaşamayı 🙏 her kendimi tuhaf hissettiğim zaman lavaboya koşuyorum yok gelmiyor gelmekte olan 😂 daha 1 haftam var 40 olmama , bakalım bu hafta neler bekliyor beni😌
Dudumrtk Gizoos biz şu an 39+5 haftalığız 39+3 te gitmiştik kontrol yapıldı ama yumuşama yok demişti açılma da yok pazartesi suni sancı yla başlatacak doğumu
Aaacemi Dudumrtk bende 40 haftalık oldum gece sancım çoktu kahverengi sümüksü şey geldi yine ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor doktorada gitmek istemiyorum sancım sıklaşmadan
Dudumrtk Aaacemi bende sancı yok canım bebek kanala inemediği için sancın gelmez demişti doktorum ancak suni sancıyla başlatırız demişti
Kiymet Aaacemi ben de 39+5 teyim yarin suni ile baslayacak dogumum bugun kontrolumde doktor rahmi uyardi cok canım yandı evde kanamam oldu ben de de kassiklarimda agri var ama sizliyor gibi sadece ben de beklemedeyim suan Dudumrtk
Aaacemi Kiymet bebek iyice aşağı inmiş heran olabilir dedi bizede ağrılarım başladı ama sıklaşmadi belim karnım kopuyor resmen
Kiymet Aaacemi benim de 1 bucuk cm acikligim var bebekte asagida sabahta agrim vardi ozellikle sol kassiklarim da ama simdi arti biraz baya ise yaradi uyari galiba ama hemen evham yapmak istemiyorum bekliyorum insallh
Aaacemi Kiymet benim doktorum alttan bakmadi hiç nst de sancı görünmediği için gönderdi. Bende öyle erkenden gidip hastane psikolojisine girmek istiyorum
Kiymet Aaacemi aynen bugun buyuk gun gibi hissediyorum ben de 39+5 teyim insallah aliriz kulağımıza evlatlarımızı hemde suni sancı olmadan kendiliginden
Aaacemi Kiymet bende öyle hissediyorum geceden begri ama gelmeye niyeti yok hala gelse oda rahatlasa bende 🙈
Kiymet Aaacemi ama oluyor oyle yavas ilerliyor gece acilmam sancilarin sonuc onemli olan soyle 4 5 cm aciklikla gidersen cok rahat edersin diye düşünüyorum bu gece hersey olabilir
Aaacemi Kiymet aynen cnm o yüzden son dakikaya kadar evde olmak en güzeli inşallah gider bı avazda sağlıkla doğurur geliriz