Nurert Merhabalar anneler ve Anne Adayları 7.haftadayız yalnız hiç su içemiyorum kana kana su içmek istiyorum ama içer içmez fazlasıyla kusuyorum.Bu süreci sizler nasıl atlattınız yardımlarınıza ihtiyacım var.
Duruaslan Nurert ılıksa bulantıyı daha da kötü yapıyordu bende soğuk su içerdim bulantım giderdi 🙄 birde sabah uyandığında kendini fazla aç bırakma su içince kusabilirsin kahvaltıyı hazırlarken ufaktan ufaktan atıştır ondan sonra iç suyu
Haticecakirr Nurert kesinlikle bende öyleyim aşırı su istiyorum ama içemiyorum onun yerine sade maden suyuna limon sıkıp içiyorum doktorumun önerisiyle o da günde yalnızca 1 şişe
Yumurcakk Nurert selam canım ilk haftalar bende zuya alısık değildim sabah öiğdem kalkıodu suya 16. Haftamfayım sımdı 2 litre rahat iciyorum bi litrelik su şişesi belirle kendıne onu ara ara iç ama yemkten 1 saat sonra öneririm düzelir 9.10 haftada
Acer Nurert bende ayniydim canım tez zamanda geçer inşallah hiç su icemiyordum şimdi 36 haftaligim çok fazla içiyorum gece bile kaç defa içiyorum içim yanıyor resmen bende demiştim mide bulantım gecsede kana kana su içsem diye çok şükür 15. Haftada geçti mide bulantım
Yaseeeeeeee Prilam diye bi ilaç vermişti doktor bulantı ilacı o bulantılarımı kesmişti rahat su içebilmiştim
Nurert Yaseeeeeeee Var benimde akşam yatmadan önce içilmesi gerekiyormuş bu akşam başlıycam su içince midem bulanıyor inşallah buna da bir yararı olur
Slin1919 Ben de ilk aylarda yemek yemekten su içmekte çok zorlandim ama mecbur su önemli hemen az ictigimde idrar yolu enfeksiyonu oluyorum
turkan-4 Nurert bende hic su içemiyorum sudan tiksindim gibi bisey oldu sadece sabah aksam ilaçların yanında içebiliyorum o kadar
Nurert Duruaslan Doktorum da öyle dedi anne vitaminsiz bile kalsa bebek annenin deposundan ihtiyacı olan gereksinimleri karşılıyormuş
Kubrakorkut turkan-4 bende içemiyorum susuyorum ama içemiyorum ya midem bulanıyor yada midem ağrıyor ☹️
Merineri Canım ben de çok zorlanıyordum su içmekte 11. Haftam ve hala daha zorlayarak 2 litreye tamamlamaya çalışıyorum. Aromalı sularla dene ve ılık su içme. Ayrıca prilam içtikten sonra kendime geldim. Yudum yudum su içmeye çalış.
Haticecakirr Nurert bende kullanıyorum doktorum yalnızca bir tane önerdi günde ama baya 2 tane içen kişi varmış 😑
Haticecakirr Nurert yatmadan önce kullandığımda bir sonraki gün akşama doğru yine başlıyor bulantılarım genelde sabah kalkıp zorla da olsa ufak tefek bişeyler yedikten sonra kullanıyorum
Yasemin0728 Nurert canım ben sabah iciyodum ama öyle faydasını görmedim bu sefer gece 3 alarm kuruyorum bı tane içiyorum yetiyo bana
Nurert Haticecakirr sabah uyku falan yaptığını söylemişler ama iki şekilde deniycem hangisi tutarsa artık 😄