Zeynep8 Eşim elif istiyor ismi ben masal . Elif masal hiç uymuyor ikisinde koyalim diyor napicam elif masal soylenmez hep elif derler yine
Melikeyigit Canım bizdede eşim yigit ismini koydu bende sıraç ta olsun dedim ilkte tamam dedi simdi ama giti kimlige yigit yazdırmış sıraç ismini istemiyor bende dedim diger cocuklarin ismine karismiycaksin o zaman dedim sıraç ismine önyargıyla karsilayan var ailesinde galiba o da o nedenle istemiyor bende artik kabulendim bence bitane koyun 😊
istanbulluanne Ayni sorun bizde de var ya eşim Elif Lâl istiyor ben Eliz Lâl istiyorum deli edicek beni. 1 harf için kirmaya degermi yani 😏
Mslali Masal tabiki yani bir şeyde fikri olcaksa kadının ismi olmalı çocuğun sanki yaşadığımız zor sürecin farkında değiller... Ortada buluşulur elbet ama umarım masalda ikna olur.
Kelebekanne Benim eşimde Elif istedi bende yanına Naz koymak istedim hala laf yapıyor. Ama bi tanıdığım var kızının adı Elif Masal gayet hoş söylerken iki ismiyle sesleniyorlar.
sudamlasi deletedmom351 ayy Gözünaydınnn Allah analı babalı büyütsün kendim doğum yapmış kadar sevindim niyeyse😃
beyzanur06 deletedmom351 Canm Hayırlı olsun Rabbim sizlere bagslasn kuzunuzu dogum hikayeni pylas herkesin aklı sende merakla bekliyoruz dönüş yapmanı 🤗😍❤️