Gizemooo Kızlar merhaba Antalya da olan annelere sormak istiyorum ofm hastanesine gidiyorum kontrollerim için fakat renkli ultrason orada yok diye biliyorum önerebileceğiniz güzel bir doktor var mı nereye gideceğimi bilmiyorum ilk hamileliğim?
ElaCAN07 Bende Vitale ye gidiyorum ama uncalı meydan tıpta yaptırdım doktor da çok tatlı aradım hemen gittim çok da ilgilendi ☺️
ElaCAN07 iremibrahim ben ilk Ali Fuat beye başladım ama çok sıra oluyordu memnundum ama ☺️ 2 saat 3 saat bekleyebiliyorduk numaramı yazdırıyordum 2 kişi kala arıyorlardı dolanıyorduk kahve içiyorduk o zamanlar sonra aradıklarında gidiyorduk zor oluyordu. Bir de Ali Fuat beyi burada sordum genel de Sezaryen yapıyormuş benim de ilk önceliğim normal doğum o yüzden Koray beye geçtim ☺️
iremibrahim ElaCAN07 peki nasıl bir doktor ilgilenmesi falan renkli ultoroson varmı resım veriyorlar mı
ElaCAN07 iremibrahim bizim kız kendini göstermiyor ☺️ Son haftalarda renkli bakıyor ama bizim ki göstermediği için renkli alamadık detaylı ultrason da oldukça fazla renkli video ve fotoğraf verdiler ☺️ Doktordan da çok memnunuz çok Güler yüzlü rahat biri