Ebrumihrimah Booncukk ben 🙋♀️🤭 sonuçta fırında pişiyor çığ gelmiyor yada içim.rahat etmez diyorsan sebzeli tercih et ,😌
Pemberuyam_ Booncukk Valla ben canımin istediği her şeyi yedim. Diyet yapmadım sadece çiğ biseyler yemedim ama salam yedim🤭
ratatosk Booncukk sucuklu pizza yiyorum. Salam sosis yeme dedi Dr um zaten tercih ettiğim bişi de değil sucuğu da iyi pişmiş olarak yiyebiliyoruz
M-Esraa Neden sucuk vs yemiyoruz ben yiyorum valla sosis de yiyprum kaç kez yedim . Herşeyden yiyorum
Ebrumihrimah M-Esraa çiğ yenmemesi gerekiyor doktor öyle demişti salam sosis eve hiç girmez zaten sucuk ta cok nadir pek sevmem yediğimde de iyice kızartıyoruz
Gizmolata M-Esraa o kadar zararlı ki ihtimal bile veremezsiniz yuh yani o kadar mı dersiniz. Anne karnındaki bebekte beyin hasarına yol açıyor Allah korusun. Benimde hayalimi süsleyen çok yiyecek var şekerimde var yiyemiyorum doğurunca saldırıcam hepsine 😂😂😂
Mirayusuf M-Esraa saglıkli bulmuyolar işlenmiş et oldugu icin sucugu iyi pişmiş seklınde tüketin ama dger salam sosis i dikkatli tüketmekte fayda var
Zeynepnehir Çiğ et salam, sosis, sucuk gibi türevleri toxoplazmaya sebep olabiliyor. Tüketmemek en iyisi ya da iyice pişirip yemek
noktaninannesi Nefsi köreltmek lazım ben yiyiyorum arada ama salam sosisli değilde sucuklu söylüyorum öyle içime siniyor sanki 😂
Mirayusuf vasili21 evde kendiniz mısırlı kaşarlı zeytinli biberli sevdiginiz malzemelerden yapabilirsiniz kendinize eziyet etmeyin 🤗
esinaltintaas Booncukk abartmadığımız sürece bence hiç sorun yok yiyorum valla bende canım isteyince pizza canım isteyince hamburger
Atesbeyinannesi Booncukk Çok sık olmamak şartıyla ben canım ne istiyorsa yiyorum canım pizza da yedim doktoruma sordum kendini kısmana gerek yok sadece abartma dedi hasta değilsin hamilesin kendini kasma sakın canının istediği şeyi yememen daha kötü dedi 🥰
nurdane3504 Booncukk canım işlen görmüş ürünler zararlı yemeyin diyorlar eşim markete gidince genelde işlem görmemiş almaya dikkat ediyor bende onları yiyiyorum arada