Bsmlh birprensesvebirprensannesi gebelık sekerı cnm benımde ılk öyle oldu evde takıpteyım bazen toklukta 120 126 vuruyor bu ara diyetle iyi ama az sarssam yükseliyor
Neslihan1903 birprensesvebirprensannesi buna bozulmuş açlık toleransı deniyor bende mevcut açken yüksek yokken normal gebelikten öncede olabiliyor ben şu an insülin kullanıyorum bunun için
ssnnmmm birprensesvebirprensannesi şeker yüklemesiyle mi normal çıktı yoksa açlık tokluk takibiyle mi
ssnnmmm birprensesvebirprensannesi o zaman büyük ihtimalle gebelik şekeriniz var bende evde takip ederdim ne açlık ne tokluk yüksek değildi şeker yüklemesinde yüksek çıkınca doktora sordum açlık tokluk takibi çoook yüksek şekeriniz olmadığı sürece şekeri göstermez ondaki referans aralığı daha düşük dedi malesef çok sinsi bişeymiş bu şeker
birprensesvebirprensannesi Bsmlh Ama mesela bugünü soyleyeyim açlık 117 tokluk 87 çıktı yani tokluk da yüksek çıkması gerekmez mi🤷
Bsmlh birprensesvebirprensannesi hayır benım mesela aclık 126 cıkmıs tokluk 89 neden dersen toklukları yemek dengelemiş sekerı ikiside yüksek çıkarsa aşırı insülin iğnesi lazım mesela akşam 21:30 benım en son 4 kasık yoğurt oldu 22:00 gibi ağzıma bişi attım normal şeker yükselticekte bişi degıl ama sabah açlığında toklugunda yüksek cıkar
Bsmlh birprensesvebirprensannesi oncelıkle yeme saatlerı sonra yedıklerınız çok dikkat eşin bakın 21:30 yoğurt vardı benım istemedi canım hiç inanın şimdi mesela aklıma geldi yemem yersem fırlar sabah yüksek cıkar