Writebirds Bir kaç tane öneride bulunmuşlardı ve görüştüğümde çok pahalı söylediler yaptırdığınız duyduğunuz memnun kaldığınız doktorlar var mı yaa
Teacherella1 Writebirds bende antalyada yaptıracağım siz kimlere sormuştunuz, fiyatları neydi bende bilgi sahibi olayım bu vesileyle
Matilgan07 Writebirds Hasan urcuya gittim 300 TL verdim ekim gibiydi çok iyi ilgili ayrıca tek tek herşeyi anlatıyor 30-35 dk kadar sürdü bence araştırabilirsin
Gulsum1205 Writebirds uncali da 250 yaptrmistm ama yılbaşından sonra zam geldi muyane ücreti e onada gldi mi blmyn
Dukuko Writebirds Writebirds Hasan Urcu ya yaptırdım detaylı ultrasonu 👍🏻 doktorumun tavsiyesi ile gittim 350, 400 tl idi. Uzman radyolog yaşlı bir beyefendi, cd olarak veriyor taramayı, ses kaydıda yapıyor, yaklaşık 30 ile 45dk arası sürüyor.
Writebirds Çok para istiyorlar tamam herşey bebeğime feda olsunda ama durumumuzda ahım şahım değil yani
Writebirds Teacherella1 Dr Mehmet Şimşek 450 TL, Dr İsmail ergin 450 TL, Dr hasan urcu 400 TL ama bunlar nakit ödersen ki fiyatları
Writebirds Matilgan07 banada bu doktoru önerdiler ama nakite 400 450 istediler az önce aradım çünkü 😢
Matilgan07 Writebirds alla alla onlara da zam gelmiş demek ki ben nakit 300 TL ye yaptrmıştım dediğim gibi
1mervetezer Writebirds Benim kontrole gittiğim doktorum almıştı randevuyu ama şimdi baktım bu linkten alabilirsiniz çok ilgiliydi 45 dk baktı tavsiye ederim http://hastanelab.akdeniz.edu.tr/MiaMedRandevu/4
Writebirds 1mervetezer baktım ama hiç boşluk dahi yok 20+5 im önümüzdeki iki hafta boyunca randevu boşluğu bile yok
Writebirds 1mervetezer ALLAH Allah gönderdiğin linke tıkladım randevu almak için önümüzdeki 2 haftanın günleri dolu gözüküyordu, birde ücreti nasıl sorabilirim değişmiş olabilir mi
1mervetezer Writebirds Cem Yaşar Sanhal doktorun ismi ben eylül ayında gitmiştim 260tı sanmıyorum değiştiğini. 0 850 259 07 07 Bu numarayı bi arayın isterseniz