Esraa54 Detaylı ultrosonu yaptırdıktan sonra sonuçlarını bize detaylı ultrosonu yapan doktor mu söylüyor yoksa o sadece bakıyor sonuçlarını kendi kadın doğum doktorumuza mı göstermemiz gerekiyor?İkisine aynı gün randevu bulamadım da sizlere bi sormak istedim
Suzii-90 Esraa54 bisey varsa soyluyo canim bide rapor yaziyo onunla da kendi doktoruna gidersin aklına bisey takıldığında da perinatoloji doktoruna da sorabilirsin
Itssoelif Ben radyolog tarafından bakildim, bu nedenle Kendi doktorum baktı sonuclara. Ama periodontologa gidecekseniz o da söyler bı anormallik olup olmadığını.
Esraa54 Itssoelif benim gideceğim perinatalog değil o zaman kendi doktoruma mı göstermem gerekiyor sonuçları
Esraa54 Suzii-90 yani detaylıdan sonra illaki o sonuçları kendi doktorumuza da göstermemiz şart değil mi?Birde detaylı ultrosonda ilk kalp atışlarına bakılıyor mu bebeğin?Muayeneye gidince o sesi duyana kadar içimde hep bir korku oluyor da ondan sordum🙈
Suzii-90 Esraa54 yani herseyine bakiliyo canim benim doktorum detayli yaptırıp gel demişti ben o yuzden detaylidan bi kac gün sonra doktoruma da gitmiştim icini ferah tut canim hareketlerini hissetmeye başlayınca daha rahat olursun hareketleri hissetmeden önce bende korkuyodum ama artık hareket ettikçe daha rahat oluyosun
Esraa54 Suzii-90 hissetmeye başladım ama bazen çok hareketli bazen çok az aklım sürekli onda henüz 22 haftalığım
Suzii-90 Esraa54 oluyo oyle canim bazen çok hareket bazen çok uyku bende öyle durtukledigimi biliyorum o haftalarda