Zehra_001 Doğumdan 7 8 gün sonra uçakla yolculuk yapmak zorundayım yanımda refakatçi olacak. Yapamam diye çok korkuyorum çünkü mecburum. Sezaryen yapanlar fikir verebilir mi 1.5 saat uçakta oturucam sadece. Yapabilir miyim?
badehandeyldz Zehra_001 canım zaten sezeryan olunca 1 hafta sonra ağrı sızı kalmıyor. İlk bir hafta oturup kalkarken ağrı oluyor onda da doktorlar bol yürümeyi tavsiye ediyor . Birşey olmaz kuzenimde 1 hafta sonra yolculuk etmişti
tgb94 Zehra_001 merhaba ben de bi 15 20 gün sonra düşünüyorum bebek için herhangi bi problem oluyor mu biliyor musunuz
oglum0603 Belki hemen toparlanirsiniz belkide hemen ayağa kalkamazsiniz tamamen o anki durumunuza bağlı doktorunuza danışın daha iyi olur.
Zehra_001 badehandeyldz Ay inşallah ya mecbur olmasam hayatta gitmem ama kaldığım yer huzursuz maalesef
mlsmrtgl Zehra_001 yaparsınız. Ben üçüncü günü kendi işimi kendim görmeye başlamıştım. Hızlı hareket etmeyi beklemeyin. Yavaş yavaş her işinizi yaparsınız. Uçağa binmeden ağrı kesici vurulmanızı tavsiye ederim.