Kadersfk Bugün kimler bebeğinin hareketlerini hissetti 19+1 im kızımla bugün hissettim hareketlerini içimde bı kelebek varmış gibi önceden acaba diyordum ama şimdi eminim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
snowpress Kadersfk ayyy hayırlı olsun, ben de 16 haftalık hamileyim ama acaba hareketlerini hissetmeye başlayınca ayırt edebilir miyim diye cok merak ediyorum 😍
Sermec27 Kadersfk Amin cnm inşallah bende 19+1 haftalık hamıleyım 15 ten beri cok minik hissetmemeye başladım ama su an daha net hissediyorum benim ikinci gebelik ama 🥰🤲
Kadersfk snowpress ben biseyler hissediyordum ama ilk gebeliğim olduğu için anlayamamıştım bugün anladim ki o haraketleri hissedince anlıyorsun Rabbim sanada nasip etsin az kaldı sabret🤗
Pearl26450 masalmeva bende 16+5im dun ilk defa sag tarafimda seyirme hissettim 1 2 dakika boyunca sürdü bi anda korktum cok hizli oldu. Etrafıma sorduğumda bebek hareketi dediler 🙈🙈 ilk gebeliğim olmasına rağmen erkenden hissettim sanirim. Devamı gelir inşallah 💜
Kadersfk Sermec27 ikinci gelebilir olduğu için anlayabiliyorsundur ben nasıl bişey olduğunu bilmediğim için yeni farkettim😁
Gmzkpln 22+3hareketlerini hissediyorum ama oğlum fazla mayışık her ultrasyonda uyuyor 🙄 neden olabilir sizce tekmelerde çok sık değil
masalmeva Pearl26450 çok yakın günlerimiz sanırım bir gün öndeyiz sizinle. İnşallah ben de hissedebilirim bugünlerde. Cinsiyeti belli mi bizimki göstermedi 13+6da 😌