Evremadas Tugbae Bende 34+1deyim canım benimde aynı, kendimi çok yorgun hissediyorum bu zamana kadar tüm ev işlerimi kendim yapıyordum şimdi iki çamaşır assam kesiliyorum:()
sedasenturk Tugbae ya tuğba bu kdr mı olur bende 35. haftadayım yazdıklarının aynısını satır satır yaşıyorum , ve herkes normal oldugunu geçiceğini söylüyor 😒
Tugbae spaceship üstlerde banada benzeri bir yorum gelmişti dikkat edersen belki yanliş anlaşilmaya müsait bir konu ama insanda merak ediyor herke aynı şeyi yaşiyormu yoksa birtek benmi diye sorup öğrenmek istiyor zorlaşiyor hayat aktif insanlar için bizde şükürler olsun heycanla beklediğimiz için zaman çabuk geçsin istiyoruz sadece ❤️
ece_2206 Baharlargelecek yok spinal sezaryan kalbimde ritm bozukluğu vardı zaten yapamazdım bir de covid geçirdiğim için doktorum riske atamam dedi ama 4.günüm eğilememek dışında iyiyim :)
Baharlargelecek Tugbae ben 35+5 oldum ve aynen soyledıklerın yüklendi bugun 🥴ben korona geçirdim ondan mı acaba diyorum nefes alamıyorum midem aşırı bulanıyor,ama aç da 🤷🏻♀️
Tugbae Baharlargelecek bende geçirdim korona ama ona bağlamayın bu haftalarda gelen güncellemeler bunlar hastalıktan değil korkmayın
Baharlargelecek Tugbae bilmiyorum hepsi birbirine karıştı,korona etkileri uzun süre geçmiyor siz normal doğum mu düşünüyorsunuz? valla bu nefesle nasıl dogurucam diyorum artık 🤪sonra da Allah Kerim diyorum 🤲
Tugbae Baharlargelecek biliyorum biliyorum ben 1 ayda hatta 1 buçuk ayda eskı normal halıme ancak dönebildim 25. Haftada geçirdim ama ben sizin doğumda yakınmış benimkisi gibi değil 😕 ben normal doğum istiyorum ama bebiş nasil ister bunu tamamen bebişin belirleyecegini söyşedi doktor şuanlik bekliyoruz sizin nasil olacak doğum şeklınız
Baharlargelecek Tugbae benimki de belli degıl ama ben sağlıkçıyım gözlemledıgım kadarıyla ciğerde sekel bırakıyor 6 aya kadar da devam eden etkılerı var belki daha uzun süre O yüZden aklım cok karışık
ece_2206 Baharlargelecek halsizlik devam ediyor ama bende mesala belki normal yapabilirsin dese istemezdim bir de bir unutkan oldum kendimi unutacağım :))
Baharlargelecek ece_2206 valla sanırım baya bi uzun sürecek korona etkileri 🤷🏻♀️En kısa zamanda silinip gider insallah
Baharlargelecek ece_2206 canım uykusuz kaldığımda ya da cok yürüdüğümde sırtım ağrımaya başlıyor,öksürük tekrarlıyor ve nefes darlığı halsizlik oluyor.özellikle uykusuzluk bence cok etkılıyor.dinlenince sanki hiç hasta olmamışım gibi iyi oluyorum. Bilemiyorum artık Allah yardımcımız olsun.
ece_2206 Baharlargelecek insallah covid in unutkanlık yaratma gibi bir etkisi var mı acaba benim de kafam hep dolu gibi unutuyorum sürekli bugün bebeğin altını değiştirecektim kırk saat düşündüm ne yapacaktım ben diye
Baharlargelecek ece_2206 canım unutkanlık normal bence bir de bebeğin oldu vücut beyin anca kendini toparlar ben kendime zaman vericem kolay bi hastalık atlatmadık 🌼
idiloska Tugbae ablama da olurdu öyle, bebek artık daha da büyüdü, çoğu gitti azı kaldı diye düşünün, bir avazda doğsun, sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz.