Gulee_ Merhaba arkadaslar 24 haftalik Hamileyim bebegimin 18 hafta hareletlerini hissettim ama 2 gundur Harriet etmiyor normal mi ?
Lelisca Gulee_ bence normalden farklı hissediyorsanız gidin bir doktora hareket önemli hep hissedip sonra hissetmemek önemliymiş.. çikolata felan yiyince harekerleniyormu bakın
SedefK Gulee_ ben de bugün tam 24 haftalık oldum bikaç gündür benim de az hareketleri yani hissediyorum ama derinden ve daha az.
3851 Gulee_ bnde 26 haftalik hamileym arada hic hareket etmedigi oluyo gunduzleri ama gece yatarken hareketlenio ama 2 fun normal deil bnce
nilsmother Gulee_ duruş pozisyonu ile akalakı olabilir canım çikolata ye süt iç tekrar kontrol et bakalım.
SedefK Gulee_ ben de tedirginim iki gündür ama az da olsa hissettiğim için içim biraz rahat. Siz hiç hissetmediniz mi?
Melikesvm Gulee_ bendede oyle 3gun once ılk dega dısardan hısseetım vurduqunu arada ıcımde kaydıqını hıssedıyorum merak etme yerlerı daraldıwı ıcın hareket etmelerı azalıyor. 24haftada doktora gıttınızmı pekı kontrole
Burcuckmk Gulee_ ilk başlarda her gun surekli hissetmezsin canim mesela benimki canimin çektiği biseyi yiyip düz uzandığımda haraket ediyor ve 21. Haftada net hissetmeye başladım