EMerve67 Zeynep Kamilde detaylı ultrason için nasıl ve hangi bölümden randevu almam gerekiyor mhrsden randevu çıkmıyor ya da anadolu yakasında başka hangi devlet hastanesinde yapılıyor bilgisi olan var mı
imerveg EMerve67 önce kadin dogumdan randevu aliyorsun o seni perinatolojiye yönlendiriyor orda da detayli ultrasonun cekiliyor
Gmksr EMerve67 perinatoloji kaydının açık olması lazım yoksa direk perinatolojiye randevu alamazsınız maalesef, ayrıca Ümraniye eğitim araştırmasa da yapılıyor 😇
Mom6 EMerve67 İkili taramayı orda yaptırdım ama detaylı için asla randevu bulamadım günlerce uğraştım bana doktor internetten dopler tarzı bir bölüm olarak yazdı kağıt perinatoloji bölümünden diye ama aradığımda da kendim online almak istediğimde de alamadım hiçbir şekilde.. Mecburen dışardan yaptırdım
Kubra3525 EMerve67 aynen canım kadın doguma görünceksin haftanı söylüceksn zaten o detaylıya gitmen gerek diye yönlendiriyor beni sevk etti de seni aynı yerdeyse konsültasyonla yollar
EMerve67 imerveg Kubra3525 aynı gün oluyor mu yoksa randevu mu veriyor henüz 15 haftalığım 20. Haftamda gitmem gerekiyor
EMerve67 imerveg direkt perinatolojiye randevu alınmıyor mu mhrs de çıkıyor ama galiba dolu oldugundan mı randevu vermiyor anlamadım
Kubra3525 EMerve67 21. Haftada yönlendirdi beni müsaitlik olursa aynı günde girersin yada kendileri randevu verir
imerveg EMerve67 direkt vermez bana da vermemisti muhtemelen yönlendirilmen gerektigi icin diye dusunuyorum
EMerve67 Kubra3525 anladım peki zeynep kamilde hangi doktoru önerirsin kadın doğum için 21. Haftada mı gitmeliyim yani
Ozgedemiralp34 Ben Lütfi Kırdar şehir hastanesine gidecem 16+2 yim anladığım kadarıyla önce kadın Doğum a gidiyorsunuz onlar sistemi perinatolojiye randevu almanız için açıyor 182 den saat 4te randevu almaya çalısıyorsunuz diye biliyorum bende öyle yapacam
EMerve67 Ozgedemiralp34 yani aynı gün içinde hem kadın doğumu hem de perinatolojiyi halledebiliyor muyuz
Ozgedemiralp34 EMerve67 hayır önce kadın doğuma gidecez o sistemi açacak sonrasında telefonla randevu almaya çalısacaz hemen randevular doldugu için ne zaman alabilirsiniz bilmiyorum alamayan insanda çok malesef