pamukpamukoldum Tam bir sene önceydi ilk göz ağrım 17 haftalık tı , cinsiyeti öğrenmeye gitmiştik. Ama olmadı anensefali diye illet bı rahatsızlık yavrumu bulmuştu. Beyni dışarda gelişiyordu. Doğurmak istedim çünkü nasıl bir hastalık olduğunu asla bilmiyordum ve böyle doğan bebekler yaşamıyormus yada ilerki haftalarda anneyi zehirliyormus hayati tehlikem vardı.. Umrumda bile degildi . Bı çok doktorla görüştüm, bir doktorun söylediği lafı asla unutamıyorum. Sen risklere karşı hala bu bebeği dogurucam diye diretirsen biz bu bebekleri dogurdugumuz zaman bir camın köşesine birakiyoruz kalbi dursun diye 😔 canım oğlum o kadar özledim ki onu hala aklımda hala ağlıyorum. Ben oğlumu kendim doğurduk hastane lavabosunda nasıl güzeldi.. Anlatamam. Babası gibi iri kemikli benim gibi uzun boylu tirnaklari bile vardı ah yavrum benim. Oglumdan sonra hamile kaldim Ağustos ta tekrar kürtaj oldum. Yine hamileyim kendimi çok yiprattim bir sene içinde ama evlat acısı çok zor insan hemen bir çocuk istiyor. Sizi çok iyi anlıyorum yavrularımız cennette bizi bekliyor.. sadece dua edin 😔