GunesliGunler_ https://imgyukle.com/i/HAN61b hanımlar 21. Gün progesteron değerim, bu ay ovülasyon takibi yapıp o günü değerlendirmiştim… Dua eder misiniz 🥰 bir de sizce değerim nasıl ?
ezgikartal GunesliGunler_ degeriniz guzel ovulasyon olmus degerlendirmissiniz zaten o yuzden boyle eger gebelik cikarsa sasirmam insallah cikar gebelik cunku deger guzel.
GunesliGunler_ ezgikartal inşallah Allah razı olsun herşey Yüce Yaradan ın elinde Ona bıraktım Ol deyince oluverir Dileyen herkesin yüzü gülsün hayırlısı ile inşallah 💓
GunesliGunler_ ezgikartal Gönlünüzü ferah tutun Hakkımızda en hayırlısı olan neyse o olsun, olumlu da olumsuz da olsa modunuzu düşürmeyin bol bol dua edin dileyin 🥰
Gizem2312 Yani heveslendirmeyim ama bana gebesiniz gibi geldi. 1. Trimester değeri sizin değer. Kaç gün var adetinize bilmiyorum ama test yapsanız mı bi?
GunesliGunler_ Gizem2312 adete 5-6 gün var bekleyeyim dedim kandan ziyade kasette çift çizgi görmek daha keyifli olur herhalde :)) hayırlısı ile
Umutluanneee48 benim gecen ay progesteron 26 idi ve 24.günden sonra 2 günde 1 duştu ve en sonunda adet oldum bu degerle gebelik anlaşılmaz insaAllah çift çizgiyi görürsünüz test yapınca bizimlede paylaşın 🤗
GunesliGunler_ Umutluanneee48 24. Günden sonra mı yumurtlamanız oluyor ? Zaten önemli olan yumurtlama gününü değerlendirmek
Umutluanneee48 GunesliGunler_ yok canım 16 günde yurmutaladim benim dongum 30 gun. 21. gun değerim 26 idi ve doktor dediki büyük ihtimal gebesin değerin cok iyi. ama ben güvenemedim testi 2 günde bir tekrarladım 13 e indi sonra 8 e derken adet oldum. Yumurtam cok iyi çatlamıştı ama dollenme.olmamisti