Whiteswan Kizlar 13. Haftamdayim doktorum birakmamla olgili bisey soylemedi siz ne zaman bıraktınız internette 12. Haftaya kadar yaziyor.bide doktorunuz 12 haftadan sonra baska vitaminler verdimi? 🥰
Guneyinannesi1 Whiteswan bitene kadar kullan dedi sonra bi ilac vermisti bunu kullan demişti ama hangisiydi unuttm :D
Bhrmolo Whiteswan 12nci haftada bıraktım bende. Doktor magnezyum, demir ilacı, omega3, d vitamini verdi
Esosun Whiteswan ben gebelikten önce başlamıştım kontrollü gebe kaldığım için. 12 haftam bitince farklı bi vitamine geçtik multivitamin. Fakat onun içinde de yine folik asit var önceki sadece folik asitti. Doğuma kadar kullanırım bunu da 26+3 üm
Annecik_ Whiteswan ben 4. Aya kadar kullandım ondan sonra multivitamin ve demir verdi folik asit yazmadı ama demir ilacının içinde folik asit vardı yani doğuma kadar kullandım hatta demir ilacını doğumdan sonra da devam ettirdim
Asyaayaz1 5 haftalıkken başlattı 2 kutu kullanınca bırak dedi 3 aylıkken bıraktık canım o zaman bitti zaten 🤲
kubraannecikk1 Bhrmolo kızlar benim doktorum balık yağı verdi ayrıca içinde folik asitte var ben 13 haftadayım kullanıyorum hala normalde 12 haftadan sonra balık yağı veriliyormuş benim ilaçta oda var bıraksam mı acaba😐
Emoztrk Whiteswan 12. Hatfada folik asit kullanmayı bırakıp decavit kullanmaya başladım 1 ay kullandıktan sonra decavite ek feramat yazdı gebelik sonuna kadar ikisine de devam dedi
Basakgul Whiteswan ben Max regenis kullanıyorum multivitamin folik asitten tut da b12 ye kadar.o yüzden şimdilik doğuma kadar devam dedi doktor :)
Demir06 Whiteswan 12 de folik asiti bıraktım değerlerim iyi olduğu için başka birşey başlamadı 1 ay dinlen diğer kontrolde başlayalım dedi