Arkadaslar ben ilk gebeliğimde boş gebelik yasadım turkıyede degılım burda ultrason merkezlerı ayrı doktor ayrı zaten on ıkı haftalıga kadar aile doktoruna gidiyorsun kadın doguma gidemiyorsun neyse aralık ayında dusuk yaptım suan 5+5 im yeni henüz ultrasona girmedim keseyi ve kalp atısını görmek için yedinci haftada girmek istiyorum. Oncekı hamileliğimde hesaplıyorum 11haftalık olması gerek sureklı ultrason merkezındekıler bebegın cok kucuk üç haftalık diyor bunu aile doktoruyla paylastıgımda her seferınde beta ya bakıyor ama ve yükselmiş çıkıyor doktor bana gayet iyi bebek eger olmasaydıbeta yükselmezdi diyor ama düzenli araliklarla (iki günde bir) gibi kontrol etmiyor ve bu surecı aynı seylerı yaşayarak11 haftaya getiriyorum ve cumartesı aksamı aniden kanamam başlıyor ve pazar acile gittiğimde ordqki doktor butun degerlere ultrasona her seye bakıp buyuk ihtimalle düşük yapıcaksın diyor ve kesenın içinde bebek yok diyor o gün içinde de düşük yapıyorum zaten (10aralık2017) sımdı yine hamileyim merak ediyorum benim yasadıklarımı yasayan var mi? Okudugunuz için tesekkurler ☘