Selenbale13 Kızlar doktorum bana dün progestan yazdı 200mg ama ben yutmaya çalışıyorum yutamiyorum bunların iğnesi yada fitilleri yokmu
ikincimucizemmmm Selenbale13 aynı ilacı fitil olarakta kullanabiliyorsunuz fakat doktorunuza sorun size hangi ilacı yazmış bilemiyorum ama bende yutamadım ve yan etkisi çok olmuştu doktorum aynı ilacı fitil olarakta kullanabileceğimi söyledi
Safiisafii Selenbale13 eğer içemiyorsanız onu fitil şeklinde de alabilirsiniz doktorunuza sorduktan sonra
mercimeginanne Selenbale13 o ilaç fitil olarakta alınıyor cnm hem daha etkili. Fitil olarak kullanabilrsin
Hasret_ Selenbale13 başlarda gece içiyorsun çok uyku yapıyo çünki sersemleştiriyo aynı ilacı 2 adet ellerin temiz şekilde alttan verebilrsin
ikincimucizemmmm Selenbale13 evet Utku durumu baş agrısı mide bulantısı beni mahvetmişti zaten çok fena mide bulantısı çekiyorum o ilacında içince banyodan çıkamaz olmuştum
Emoztrk Selenbale13 ben ağızdan kullanmadım hiç hep fitil olarak kullandım bende bir yan etkisi olmadı ağızdan alınca çok fazla uyku sersemlik falan yapıyormuş dedi doktorum
Oykuaybars İğnesi var ama emin ol fitilini ya da hap olanını kullanmayı tercih edersin o nasıl bir şişmedir nasıl bir oturamamaktır iyi bilirim en iyisi en temizi fitil 😚
gozde_arel Selenbale13 Selenbale13 doktoruna msj at yada ara direk fitil olarak kullanayım mi de . Zaten aynı fitilde hapta ayni