Tubisanne Son adet tarihimi çok iyi bilmeme rağmen ultrasonda bebeğim 5 6 gün daha büyük çıkıyor. Bu durumda hangi büyüklüğü dikkate almam lazım haftalık hesaplamada?
mlkkk Tubisanne son adet tarihi baz alınır bebeğinizin çok belirgin bi önden gitmesi olursa düzenleme yapılır ama doktor düzenlemedikçe siz son adet tarihiyle hareket edeceksiniz
mercimeginanne Tubisanne ilk haftalar enelde ultrasonla adet tutmuyor.. Ama sonradan yakalıyor. Benmde öyleydi sonrada yakaladı bebek haftasını :)
nisanmaral Tubisanne rapor falan istenirse hep son adet tarihi dikkate alınıyor, ben de onu takip ediyorum artık hep değişiyor çünkü 😅😅 benimki de 6 gün öndeydi en son
Mommy_93 @Tubisanne Bende de öyle olmuştu. Şimdi düzeldi ama. Yani en son doktora gittiğimde ultrason son adet tarihimle aynı güne denk geldi. Sonradan öyle olabilir sizinki de. Doktora da sormuştum bir sıkıntı yok yani ☺️
RuveydaYasin Arda04 bende de bir hafta önde söyleniyor normal canım endişe etme daha fazla fark olursa problem
Selbal Tubisanne benimde hep bir hafta öndeydi. Çok kafa karıştırıcı bir durum. Ben adet tarihini dikkate alıyorum şimdi. 39 bitmek üzere işte. Ultasonda da kilosuna göre başka çıkıyor kafa çevresine göre başka çıkıyor
bankaci26 Tubisanne önce gerideydi 7 gün sonrakinde 15 gün ileri gitti 😀 şimdi tam haftasıyla uyumlu sen son adet tarihini dikkate al canım