mercimeginanne Cikilops her gece yağ sürmeme rağmen karnımın alt tarafı çatladı 25. haftada bir günde oldu. Sonra bi daha olmadı. Ama olanda can sıkmaya yetti tabi 🙄
Selinbam Cikilops benm 1,5 ay var 2. Aydan beri incia çatlak kremi kullandm çok memnunum çatlak hiç yok 17 kg aldm hemde sadece göbek deliğimin çevresinde kılcal damarlar belirdi
hazal1991 Cikilops 30. Haftadayım lierac kullanıyorum 20. Haftadan beri dün itibariyle karnımın alt kısmındaki çatlakları görerek sağlam bir hayal kırıklığına uğradım, işin kötü yanı bacaklarım ve bel kısmımda da var 🙄
yusufbebekk447 Cikilops kalçamda aşırı var ve baldırlara da sıçradı başlangıç seviyesinde .daha kötü olmadan doğursam keşke .36+4 üm
sedardahuseyin mercimeginanne aynen bnde biraz çatladı 32 haftada oldu 34 haftadayım hala aynı üzülmedim de elimden geleni yptım npim annelik kendinden ödün vermek ❤️
mercimeginanne sedardahuseyin bn o kadar yağ kulkanmaya nasıl olur diye 1-2 gün üzüldüm yalan yok 🙈 ama sonra olsun bakalım kızım için değer dedim 😍 şimdi gece orjinal ev yapımı sarı kantaron yağı, gündüzde yağ karışımımı kullanmaya devam ediyorum :)
purpleviolet Hamileliğimin başından beri 1 tane bile çatlağım yoktu dedim ne güzel çatlamaz artık bundan böyle ama 38+4teyim göbek deliğimin hemen altında ufak bir çatlak oldu daha yeni 🤦🏻♀️
Sehertamer purpleviolet benimde yok şuan şükür 37+3 üz ama daha olma ihtimali var yani hergün sürmüodum yağ süreyim o zaman 😀
spaceship Son 11 gün, karnım ve göğsüm arasında 4-5 parmak kadar mesafe kaldı çatlamayan. Çatır çatır çatlamanın canlı kanlı örneğiyim, her şeyi sürdüm yine de çatladım diyenler derneğinin kurucusuyum.
Alps spaceship valla ben ilk 3 aylık dönemde ufaktan başladım, sonra çatır çutur çatladım tutamadım ama nedense gözüme zerre çirkin gelmiyor hatta çok beğeniyorum tuhaf bi şekilde 😁 bi de doğumdan sonra konuşalım bunu ahajahajaah
purpleviolet Sehertamer kesinlikle sürün çünkü bende öyle düşünürek sürmeyi bıraktım sürprizle karşılaştım bir sabah uyandığımda 😂
Sehertamer purpleviolet ben normaldede krem kullanmadım zaten almadım banyodan sonra bebek yağı kullanıyordum bide kaşıntı olduğunda şimdiler hindistan cevizi yağı sürüyorum bebek yağına devam tabi ama bol bol su içip egzersiz yapıyorum vücut yapısıyla alakalı sanırım benim annemde ablamda da yok
nboran Çatlak yaşayan hanımlar ne kadar kilo aldınız acaba hızlı veya fazla kilo alımından da kaynaklı olabilir mi?
Sehertamer nboran bence kilo alımından değil biraz genetik birazda vücudun sıkılığıyla alakalı ve bol su içmeyle bol bol su için vücudu sussuz bırakmayın ve egzersiz yapın
purpleviolet Sehertamer Bende bebek yağı ve hindistan cevizi kullanıyorum diğer çatlak önleyici kremlerin içeriği konusunda tereddütlerim oldu ondan almadım hiç. Evet çatlak biraz genetiğe bağlı olabiliyor diye duymuştum bende 😊