BetulDuru12 Burcuyldzbenli merhaba ben doğum yspmak için hem buraya hem büyük doğuma yattım ikisindende imza atıp çıktım berbat bi hastane hiç tavsiye etmem
2melek_annesii Burcuyldzbenli igrenc tek kelimeyle berbat tek hastane ora kalsa yine evde dogum yap gitme o kadar söylüyorum
2melek_annesii Burcuyldzbenli ben gataya gidiyorum orda dogum yaptım oglumuda cok memnun kaldım tek kişi kaldım normal dogum refakatçi bile aldılar
Ozgeyildirim 4 sene önce doğum yapmıştım bir daha kapısından geçmedim iğrenç bi yer 🤐 sezeryan Doğumda bile refakatçi almıyorlar ve çok pis bi hastane
Serapakcay Bende 13 haftama kadar oraya gittim dogum icin iyi olmadigi soylendi degistirdim hastanemi 17+4 baska hastanede takipliyim isterseniz arastirip baska bir hastaneye devam edin
Burcuyldzbenli 2melek_annesii şuan 29. Haftaday7m ordan randevu almam kolaymi gidebilirmiyim bu haftada oraya bazi hastaneler belli bir haftadan sonra almiyor
2melek_annesii Burcuyldzbenli alıyor cnm oglumda 20.haftaya kadar gitmiştim oraya snra Baska hastaneye gectim keçiören eğitim araştırmaya doguma da orası almadı panedemiden dolayı sonra tekrar gataya gittim kabul etti dogum için bile sen sadece randevu al yeter biraz zor bulunuyor ama mhrs ye sık sık bakınca bulursun