Deletedmom_5 Nasıl kullanıyorsunuz cünkü ikiside aç karnına içiliyor ve beraber içilirsede ilacın emili azalıyormuş. Ben o yüzden sabah ilk önce demir ilacını iki saat sonrada tiroid ilacını içiyorum ama o ara çok acıkıyorum siz nasıl içiyorsunuz?😐
Ates21 Deletedmom_5 ben troid ilacini sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum demir ilacını da yemeklerden 2 saat sonra tok karnına içiyorum doktor böyle söylemisti
buiyimi Deletedmom_5 bana doktor sabah tiroid ilacını iç en az 5 saat olacak arasında dedi kan ilacını ister öğlen ister gece yatmadan iç dedi.
Sevdalianne Deletedmom_5 tiroid ilacini demirden önce almalısınız. Ben sabah kalktigimda tiroid iciyorum oglene dogru acikinca demiri iciyorum
Zeynep1278 Deletedmom_5 doktorum bana arasında en az 4 saat olmalı demişti. Bence sabah triod ilacını alın akşam yemeğinden önce aç karnına da demir ilacını
Pamuk1704 Doktor bana trioid ilacını çok erken saatte al dedi illa hamilelikten dolayı çok sık tuvalete kalktığımız oluyo sabaha kdr sabah çok erken saatler de hemen almaya çalışıyorum kahvaltıdan yarım saat önce de kan ilacı alıyorum
Sedanindenizi Deletedmom_5 Troit ilacimi sabah kahvalridan yarim saat once iciyorum. Demir ilacini aksam yemekten 2 saat sonra falan iciyorum. Sabahlari demir ilacini icersem gun boyu cok fazla aciktigimi surekli yedigimi hissettim ki demisti dr istah açar diye degistirdim saatini 🙈
Bsmlh Deletedmom_5 önce troıd 7:30 içiyorum dr dedı oncelıgın troıd dedı 8:30 Demir ıcıyorum 9 da kahvaltı 1 saat ara yetıyor dedı ben senelerdır troıd hastasıyım degerım 0.509 geldi bugun çok bile gelmiş ilacım💐