BusraSY Doğumu kasım da olacak kış anneleri, bebeklerinize ne gibi kıyafetler alacaksınız acaba ? İlk gebeliğim ve ne alınır konusunda bilgim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim 😘😘😘
Esracim BusraSY şortlu tarzı kıyafetler almamayı düşünüyorum onun dışında bana yeni doğan için çok kıyafet alma dediler çabuk buyuyormus. Valla ben sıkı sıkı giydirmeyi düşünmüyorum . Örgü bir iki hırka yapıyorum şimdi o da dışarı çıkınca giydirirken.
biiiidamla BusraSY ben 0-3 ay beden çok az ürün alacağım genelde 0-6 ay almayı düşünüyorum...uzun zıbınlar genelde çok kullanışlı oluyor...ayağı patikli olanlar bebeğiniz uzunsa hemen kısalıyor...o yüzden patiksiz alın birde yelek çok kullanışlı oluyor kış olduğu için ...
Polikistikanne Kıyafetin üzerinede giydirilebilen kalın tüylü şapkalı tulumlardan alıcam 🙂 ne giydirirsem hemen üstüne onu geçirince sıcacık tutar diye.
BusraSY Polikistikanne o tulumlardan bende baktım ama çok çeşit yok şuanda sanırım yaz sonunda tekrar bakıcam inşallah🤗
BusraSY Faziletttt yok hayır henüz hissetmiyorum. Genel olarak okuduğum yazılarda ilk gebeliklerde bu haftalarda hissetmek zormuş. Benimde ilk gebeliğim ondan sanırım hissetmiyorum henüz 😅😅
BusraSY biiiidamla evet haklısınız birde biZimki biraz fazla uzun olabilir sanırım o yüzden patiksiz alayım🙈🙈🤗🤗
BusraSY Karamm Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. 💐💐💐 Bana hamilelik süreci hiç geçmiyor gibi geliyor sanki çok uzun sürüyo😅