aysenurbahadir 3babylovep merhaba 😊 önce aç karnına kan aldılar sonra şekerli su verdiler 1 saat bekledim sonra yine kan aldılar sonra da normal yemek yiyip içmeye devam ettim 😊 bu süreçte şu dahi icirmediler
Ozsa 3babylovep bende yeni verdim ilk aç karnına kan aldılar sonra 5 dk içinde glikoz icirdiler ictikden 1 saat sonra tekrar kan aldılar tekrar 1 saat bekletip tekrar kan aldılar 1 saat tokluk 2 saat tokluga bakıyorlar yani ben 9.30 da ilk kan verdim 12 de anca yemek yedim 😊 ama ben su içtim bana yasaklamadilar
Swlatmn 3babylovep canım ben 3 gün önce verdim önce sabah aç gittim kan aldılar sonra glukosol su verdileriler onu içtim tam 1 saat sonra bir daha gittim kan ve idrar aldılar sonra yine 1 saat yeme içme dediler tekrardan kan idrar aldılar sonra yemek yiyebildim yani 3 defa kan 2 defa idrar aldılar
ulviyedemirbas2 3babylovep yok kan verene kadar yemek olmaz aç karna 1saat beklıyorsun sonra yıne kan verıyorsun ondan sonra yıye bılırsın bende sizin gibi açlıktan bayılacak gibiydım ama mecbur beklemelıyız😊
Bsmlh celikbebeklerr 24-28 hafta arası ama ben 23 de kendim yakaladım diyet ve ölçüm yapıyorum yükleme 26 yapalım dedı dr
Ozsa 3babylovep benim ikinci test de öyle yaptılar aç kan aldılar sonra kahvaltımı yaptım 1 saat sonra tekrar aldılar eğer şeker çıkarsa bu şekilde glikoz verirler büyük ihtimal bende ilk glikoz vermişlerdi
3babylovep Swlatmn bana aile hekimde yaptırdilar kan aldilar sonra gitim kanla idrar verdim geldim eve
Damlaltinay 12den sonra bişey yenmemeli, 9 gibi şekerini içmeden önce kan, sonra iç, 1 saat bekle, tekrar kan. Sonra özgürüz 🤦♀️