Kosemen54 Bende instagramdan babynest sitesi var ordan baybnest takim aldim çok güzel bide mucize_minikler sayfazi var ordanda hastane çıkışını yaptirdun oda cik güzel
Ortmenanne16 bukabu bebetalya Bebe Antalya Bebemer bebe En ucuz bebek marketi Bu sitelerden aldım çok memnun kaldım dolabı düzdüm resmen yıkadım ettim ne çekme ne solma olmadı 💐💐
Minigim20 Ortmenanne16 canım en ucuz bebek marketinin kalıpları nasıl bende bı kaç takım beğendim ama kaç ay grubu alacağım kararszim
Ortmenanne16 Minigim20 kalıplar yazdığı gibi aynen ben daha çok yenidoğan aldım oradan dikimi kumaşı penyesi iyi geldi
Minigim20 Ortmenanne16 anladım canım teşekkürler ben küçük grubu eksiklerini aldim da biraz büyük grup alayim diyorum onda da emin olamamistim örneğin neşeli bebekler sayfasından almıştım ben ay grubuna göre küçük geldi takımlar
merweeilbey1 bukabu e bebek de de var ben ordan da aldım ciğitoficial de de var internet sitesi var memnun kaldım ben
merweeilbey1 bukabu evet 10 günde geldi malesef birde ürünün biri yanlış gelmişti geri gönderdik tekrar geldi fln tam 15 gün sürdü fazlası var eksiği yok 🙈
merweeilbey1 bukabu bizimki 7.gün kargodaydı takipten baktım kabul edildi yazıyordu bide hafta sonu girdi 2 gün kabul edildi yazıyordu sadece 🙈🙈