Hulyavolkan Kızlar merhabalar.Bebeğim 4 haftalıkken covid geçirdim çok şükür sorunsuz atlattım şu an 20 haftalığız ama hep tekrar yakalanacakmıyım korkusu var.Bugün öksürüğüm var panik yapıyor beni.Covid geçiren anneler sizde durumlar nasıl.
Lalala Hulyavolkan bende gecirdim 24.haftada su an 36 dayım bnde de gecirir miyim tekrar diye ki hafifti bnm durumum
Birtane2307 Hulyavolkan 6 ayda 1 yenileniyor diye haberlerde görmüştüm bende haziranda olmustum bekardim simdi 13 haftalik hamileyim yine covid oldum 8 ay sonra
Makikuba Hulyavolkan 6 ay sizde oluşan antikor sizi koruyor tabii istisnai durunlar da var malesef😒 Bağışıklığınızın ne kadar olduğunu görmek adına antikor testi yaptırabilirsiniz.
[silindi] Hulyavolkan daha dün eşimle bu durumu konuştuk canım ben de çok endişeliyim bu durumdan biz de 4 hafta olacak geçirdik tekrar yine geçirir miyiz diye korkuyorum koku alımım da tam anlamıyla geldi dün bir burnum sızladı aynı olduğum günlerdeki gibi içimi bir korku sardı benim de 😩
Birtane2307 Hulyavolkan tsk ederm sende korkma yani artik eskisi gibi agir degil hafif atlatiliyor cok sukur
Birtane2307 Momayse hayır aksine artık virüs eskisi gibi agır atlatılmıyor bir baş agrım var bugun onun dışında sanki covid degilim
ece_2206 Birtane2307 covid sonrası uykuya dalmada sorun yaşadınız mı acaba böyle bir etkisi oldu mu :)
Birtane2307 ece_2206 daha 5 gun var karantina bitmesine ama esimle birlikte sabaha kadar takilip aksama kadar uyuyoruz sonrasinda uyku problemi yasariz muhakkak 😅