Tugcece Merhabalar doğumdan sonra normal doğumda 1 gün sonra diye çıkılıyor diye biliyorum şuan sezeryan içinde mi öyledir? Yani aksi bir durum olmadığı sürece şuan ki kalma sürelerini soruyorum sizlere
Mcakir Tugcece bizim hastanede 1 gece kalınıyor sezaryende de ama burda bazı hastaneler için 2 gece kalma yazanlarda olmuştu .
Aysentass Tugcece şöyle canım bir sorun olmadığı halde yani iyiysen 1 gece kalıyorsun fakat bir problem varsa doktorlar biraz daha bekletelim derlerse 3 geceye kadar kalabiliyorsun
Ozsen35 Tugcece benim ilk doğumum sezaryen dı bir gece kaldım çıktım şimdi ikinciye nasipse doğum yapıcam yine bir gece dedi ebemiz aksi bir durum olmazsa tabi
Tugcece Mervee26 Mcakir Aysentass Ozsen35 Teşekkür ederim kızlar bende daha hastaneme sormadım pandemi dönemi diye acaba değişiklikler olabilir mi diğer hastaneler nasıl bir prosedürleri merak etmiştim,..
istanbul3434 Tugcece benim hastane normalde 1 gece sezaryende 2 gece kaliyosunuz diye bilgi verdi ama erken mi taburcu ediyorlar durumuna bakip onu bilmiyorum
91ARIN91ASK Tugcece yeni doğum yaptım 1 gün tutuldum hastanede covit yüzünden enfeksiyon vs kapılmaması adına çıkış yaptılar