NilayRuya Geceleri uyku arasında bacaklarım çok ağrıyor sağa sola dönerken resmen bağıracak gibi oluyorum ağrıdan , normal mi bu kızlar ? 23 haftalığım
Ozsen35 NilayRuya aynı sorun bendede vardı huzursuz bacak sendromuymuş kan tahlili yapıldı ve magnezyum verdi doktorum canım bir doktoruna sor istersen
ogretmmenanne NilayRuya 19da başlamıştı magnezyum başladık. Solgarın kalsiyum magnezyum d3 olanını kullanıyorum. 35teyiz oldukça azalttı ve rahatlattı kesintisiz kullandım
Ozsen35 NilayRuya ben toz olanını aldım canım tadıda gayet güzel doktorun verdiğini eczacımız tanıdık olduğu için kullanamazsın bunu tadı kötü dedi büyük ihtimal pastildi aynı şey bunu veriyim dedi hemşireye sordum olur aynı şey dedi oda
NilayRuya Ozsen35 benim doktor da toz vermişti kayınpederim e rica ettim eczaneden alır mısın diye o da yanlış olmuş mecbur kullanırım dedim😔
nesibe_baris NilayRuya az kaldı canım çabuk geçiyor günler hamd olsun 🤲🤲 bizde kavuşuruz evladimiza inşaallah
MinikKoala NilayRuya hemen hemen her hamilenin yaşayabilecegi bi durum canım magnezyum tüketebiöirsin iyi geliyor yada hergün madem suyu ve muz yersen onlarda iyi geliyor