Sedayusuftalha Arkadaşlar 38+3 haftalık hamileyim sancı falan çıkmıyor biraz korktum açıkçası kendi kendine doğumum başlamaz mı diye benim gibi sancısı olmayan ama 40. Haftaya kadar doğum yapan var mı suni sancı dan korkuyorum
Ozsen35 Sedayusuftalha benim 38 haftalıkken hiç sancım yoktu ve suyum geldi bir anda suni sancı falan verdiler ama ben ne suni sancıyı hissettim nede normal sancı hiç anlamadım ağrıya dayanıklıymışım hiç korkma yani canım her suni sancı alan aynı olmuyor beni çok korkutmuşlardı sancı çok kötü falan diye çok şükür hiç anlamadım.
Kahraman0201 Sedayusuftalha Bende aynı durumdayım haftamızda aynı sancım da yok. Eğer 40 da gelmemiş olursa suniyle başlatırız dedi doktorum bundan korktuğun için ve ayrıca ilk hamileliğim acıya da dayanıklı biri değilim normalde cok korkuyorum normal doğumdan
ZEhrA_94 Sedayusuftalha 39+3 0 sancı 6 cm açıklık sonrası suni sancı 2 saat sonra doğum bazen sancı olmadan da iyi olabiliyor 🤣
istanbul3434 Sedayusuftalha 38+1im yarin nstye giricem gecen hafta hic sanci cikmadi cati muayenesi oldum aciklik da yoktu. Valla ben de tedirginim bakalim yarin ne olacak.
Ozsen35 Sedayusuftalha 10 saat normal doğum diye direndim ama oğlum kafasını sürekli çevirdiği için sonunda sezaryena döndük açılmam 9 cm di herşey yolundaydı ama oğlum inatçı çıktı 😊
ZEhrA_94 Deniz68 hayır suyum gelmiş anlamamışım ultrasonda bebeğin suyu az çıkınca alttan muayene yaptı sonrasında dedi doğum başlamış ben şok ve 0 sancı