tatlissannee Sizlerde olan varmı kızlar bilmiyorum ama gün içinde yürüsem yada sadece süpürge tutsam bile uzanıp kalkmaya başlarkenn sol kalçam kopuyor ve bütün gece ağrıyor hep yatacakmıyım evin işini kim yapacak ama sevgili kalçam? 🧐🙄😄😄😄
SERNUR tatlissannee aynı şey bugün başıma geldi resmen kalkamadım aglayacaktım neredeyse zor zahmet wcye gittim sonra fön makinesi ile ısı tuttum biraz rahatladı resmen topladım baya bir ondan sonra progestan içtim baya rahatladım 🤭 geçmiş olsun 🌺
aselelif06 Magnezyum kullanman gerek canım onsuz geçmiyor. Doktoruna ilet mutlaka verecektir sana magnezyum
Sidal tatlissannee oıfff o bende de var ya yani sadece bir süpürge açıyorum tüm gün kalçam belim ağırıyor
OeA tatlissannee aynı şekildeyim oturup kalkma yatakta sağdan sola dönme yapamıyorum ayaktayken üstüne kuvvet uygulamayamıyorum sanki kırık gibi 3 hafta oldu geçmedi düzenli magnezyumda alıyorum ama çözemedim 🙁
OeA tatlissannee evet siyatikmiş doktorum magnezyumu arttırdı şimdilik sıkıntı Yok ama ayağını bastığın zaman uyuşukluk hissedersen nörolojiye yönlendircem karar verilir ona göre dedi uyuşukluk olurda erken Doğum olabiliyormuş