LinaNaz Hiç belli olmuyor 10 haftalıkken erkege benzetti doktorum 12 haftalıkken kordonları kapattı görememiyorum kız gibi dedi 17 haftalıkken erkek oldugunu ögrendik 🥰
[silindi] LinaNaz 10 haftalıkken nasıl benzetebiliyor organ daha yokken helal olsun 10 haftalık ultrason görüntünüz varsa bakabilir miyim 😊
LinaNaz [silindi] bilmiyorumki hatta doktor bişi bile gösterdi bende dedim daha minicik belli olmaz bile öyle bekledim 17 kadar bulablrsem atayım
meraklianne1 Brfnyldrm nasıl yok neden çıkmış ikinci çizgi bende de silikti ikinci çizgi ben hamileydim 🙄😳😳😳
Brfnyldrm meraklianne1 artik sağlık ocagina güvenmiyorum pislikler eşimle hastaneye gittik kan vermek icin yeni msj geldi hamileyim
Brfnyldrm meraklianne1 kan tahlili verdim hamilelik cıktı ama bugün adet oldum 3 gün önceden kan tahlili verdim hamilelik cıktı ama bugün adet şoktayım
meraklianne1 Brfnyldrm yaaa rabbim tez zaman da sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin üzülmeee tez zaman da kucağını doldursun inşaALLAH
naz_tugce Melike95 Melike95 aaaa çok sevindim tahminler doğru çıktı insallah kendi bebeklerimide doğru tahmin ediyorumdur 😂